BİLGİDAĞI ANAOKULU

» ÇOCUKLARIMIZIN ANAOKULUNA UYUMUNU KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN

» ANAOKULU EĞİTİMİN ÖNEMİ

1

Sadece bu sabah için, içimden ağlamak geldiği halde yüzünü gördüğümde gülümseyeceğim.

Sadece bu sabah için, ne giymek istediğinin seçimini sana bırakacağım ve gülümseyerek ne kadar yakıştığını söyleyeceğim.

Sadece bu sabah, çamaşırları yıkamaktan vazgeçip seninle parkta oynamaya gideceğim.

Bu sabah bulaşıkları lavaboda bırakıp bulmacanın nasıl çözüldüğünü bana öğretmeni izleyeceğim.

Öğleden sonra telefonun fişini çekip, bilgisayarı kapatacağım ve arka bahçede oturup seninle köpükten balonlar uçuracağım.

Bu öğleden sonra dondurma arabası için çığlıklar attığında sana hiç kızmayacağım ve gelirse bir tane alacağım.

Bu öğleden sonra seni ilgilendiren konularda ikinci bir düşünce üretmeyeceğim.

Bu öğleden sonra kurabiye pişirirken bana yardım etmene izin vereceğim ve tepende dikilip düzeltmeye çalışmayacağım.

Bu gece seni kollarımda tutacağım ve nasıl doğduğunu seni ne kadar çok sevdiğimi anlatacağım.

Bu gece küvette suları sıçratmana izin vereceğim ve sana hiç kızmayacağım.

Bu gece geç saate kadar oturmana ve balkonda oturup yıldızları saymana izin vereceğim.

Bu gece yanına uzanıp, en sevdiğim TV programlarını bir kenara bırakacağım.

Bu gece sen dua ederken parmaklarımı saçlarında dolaştırıp bana en büyük armağanı verdiği için Allah’ a şükredeceğim.

Kayıp çocuklarını arayan anne-babaları düşüneceğim.

Ve bu gece yanağına iyi geceler öpücüğü kondurduğumda seni biraz daha sıkı ve biraz daha uzun tutacağım kollarımda. Allah’ a senin için teşekkür edip bize mutluluk dolu bir gün daha vermesi için yakaracağım.