BİLGİDAĞI ANAOKULU

HAKKIMIZDA

Bilgidağı Eğitim Kurumları bünyesindeki, Ataşehir Bilgidağı  Anaokulu nda; İngilizce eğitimi, ve 3 öğün yemek ücretlerimize dahildir.

Bilgidağı Anaokulları  Ataşehir 'de  isteğe bağlı olarak bale, halk oyunları, satranç, yaz döneminde ise yine isteğe bağlı olarak yüzme ve binicilik dersleri verilir.

Ataşehir  Bilgidağı Anaokulu ' nda eğitim programımız , T.C M.E.Bakanlığının müfredatında belirtilen eğitim programı kapsamında, çoklu zeka uygulamaları ile her çocuğun değişik zeka alanlarında gösterdiği farklı performansı değerlendirir.

Bilgidağı Anaokulları Ataşehir ' de eğitim gören çocukların gelişim alanları, çoklu zeka kavramı göz önüne alarak, zihinsel, duygusal, dil, psikomotor, sosyal alanlarda en üst düzeyde desteklenmesini hedefler.

Bilgidağı Anaokulu Ataşehir çocuklarımızın geleceğe hazır bireyler olması için aile ile işbirliği yapar.

Sevgi ile Bilginin buluştuğu yer

Bilgidağı Eğitim Kurumları  Ataşehir